Sevgili Öğrencilerimiz,
25 Ekim 2019 Cuma günü Endonezya Kültür Günü düzenliyoruz.
Kültürel günümüzde Geleneksel Dans Performansı, Stand Show, Defile ve Angklung Performansı olacaktır.
Endonezya Kültür Günü, Eczacılık Fakültesi’nde 50.yıl Salonu’nda saat 14:00 de yapılacaktır.
Ankara Üniversitesi olarak sizleri Ankara Üniversitesi’nde ağırlamaktan her zaman mutluluk duyuyor ve önümüzdeki yıllarda aileniz ve arkadaşlarınızla hatırlamak ve paylaşmak için hepinizin unutulmaz bir zaman geçireceğinizi umuyoruz.
Üniversite hayatına daha fazla dahil olmak istiyorsanız ve zamanınız varsa, faaliyetlerimize katılmayı düşünebilirsiniz.
Tarih: 25 Ekim 2019
Saat: 14: 00-17: 00
Yer: Ankara Üniversitesi, 10.Yıl Beşevler Kampüsü (Tandoğan Kampüsü), Eczacılık Fakültesi, 50.Yıl Salonu
Eczacılık Fakültesine Nasıl Gidilir:
(1) Kızılay veya Aşti-Demirtepe güzergahından Ankaray ile  Anadolu istasyonunda inip Ankara Üniversitesi Rektörlük Girişinden kampüse girebilirsiniz.
(2) Konya Yolu hattında herhangi bir otobüse veya dolmuşa binin ve Ord. Prof.Dr. Şevket Aziz Kansu Binası önünde inin. Daha sonra yaklaşık 10 dakika yürüyerek Eczacılık Fakültesi’ne ulaşabilirsiniz.
* Aktivite ÜCRETSİZDİR.
Daha fazla bilgi için: